Cowboysbag

Bag Betley Dark Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Dark Green
Merk product code 3302
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Bag Betley van Cowboysbag perfect voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Betley heeft een compact formaat met een breedte van 20 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 15.5 cm. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en duurzaamheid.

Deze crossbodytas is uitgerust met zilverkleurige hardware, wat een moderne en trendy touch aan het ontwerp geeft. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, voor optimaal comfort.

De Bag Betley biedt verschillende opbergmogelijkheden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. Daarnaast heeft de tas ook een open buitenvak en maar liefst drie open binnenvakken, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

Deze crossbodytas is van het bekende merk Cowboysbag, bekend om hun hoogwaardige en trendy producten. De kleur van de tas is Dark Green, wat een unieke en opvallende keuze is. De merkproductcode van de Bag Betley is 3302, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Sluit de Bag Betley gemakkelijk af met de ritssluiting, zodat je spullen veilig en beschermd blijven. Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden bij je wilt dragen, deze crossbodytas is de perfecte keuze.

Met de Bag Betley van Cowboysbag ben je verzekerd van een trendy en praktische crossbodytas die perfect bij jouw stijl past. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies