Calvin Klein

Sport Essentials Reporter18 Ny Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K50K510384
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Sport Essentials Reporter18 Ny van Calvin Klein perfect voor jou. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 21 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen.

Deze crossbodytas is speciaal ontworpen voor heren en heeft een stoere uitstraling. Het materiaal van de tas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne en trendy look.

De Sport Essentials Reporter18 Ny heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast beschikt de tas over één open binnenvak, waarin je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere belangrijke items kunt opbergen.

Met het merk Calvin Klein weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De merknaam "Black" en productcode "K50K510384" geven deze crossbodytas een unieke identiteit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon een casual outfit wilt completeren, de Sport Essentials Reporter18 Ny is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies