Calvin Klein

Sleek Camera Bag 18 Solid Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K60K610321
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische cameratas? Dan is de Sleek Camera Bag 18 Solid van Calvin Klein perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze cameratas heeft een breedte van 18.5 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 13.5 cm, waardoor hij compact en handig is om mee te nemen. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je camera altijd veilig en beschermd is.

De Sleek Camera Bag 18 Solid is een product van Calvin Klein, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de merkproductcode K60K610321 kun je deze cameratas gemakkelijk terugvinden en bestellen. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, deze cameratas is een must-have voor elke fashionista!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies