Calvin Klein

Re-Lock Camera Bag W/Flap Pbl Pearl Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Pearl Blue
Merk product code K60K609397
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Re-Lock Camera Bag W/Flap Pbl is een trendy crossbodytas voor dames. Met zijn afmetingen van 20,5 cm breed, 5 cm diep en 16 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het duurzame polyester materiaal zorgt ervoor dat deze tas gemaakt is van gerecyclede materialen, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Deze tas is voorzien van zilverkleurige hardware, wat een stijlvolle touch toevoegt aan je outfit. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is Pearl Blue, wat een verfijnde uitstraling geeft.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze tas ook nog een open binnenvak, waarin je kleine items kunt opbergen.

De Re-Lock Camera Bag W/Flap Pbl is de perfecte tas voor dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame crossbodytas. Met zijn stijlvolle design en praktische opbergmogelijkheden is deze tas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een fashion statement met deze Calvin Klein tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies