Calvin Klein

Ck Elevated Conv Reporter Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K50K510284
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Elevated Conv Reporter van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en heeft een eigentijds design dat zowel casual als chic is.

De Ck Elevated Conv Reporter heeft een breedte van 19.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentiële spullen. Het duurzame polyester materiaal zorgt ervoor dat deze tas lang meegaat, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas op de gewenste lengte dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Ck Elevated Conv Reporter handige opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

Deze crossbodytas is geschikt voor volwassenen en is onderdeel van de CK Black collectie van Calvin Klein. De merkproductcode voor deze tas is K50K510284. Met zijn gerecyclede materialen draagt deze tas ook bij aan een duurzamere wereld.

Maak een statement met de Ck Elevated Conv Reporter van Calvin Klein. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies