CabinZero

Sidekick Met RFID Vak 3L absolute black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Groen
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam absolute black
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Sidekick Met RFID Vak 3L is een trendy crossbodytas van het merk CabinZero. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 20 cm, is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte maar ruime tas. De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een opvallende groene kleur hardware.

De Sidekick Met RFID Vak 3L biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je spullen georganiseerd te houden. Het heeft een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of andere essentials wilt meenemen, deze tas heeft genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt.

De schouderband van de tas is verstelbaar, waardoor je de lengte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Of je nu liever de tas hoog op je heup draagt of juist wat lager, met deze verstelbare schouderband kun je de perfecte pasvorm creëren.

De Sidekick Met RFID Vak 3L sluit met een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en beschermd blijven. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of op reis bent, deze tas zorgt ervoor dat je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen.

Met een volume van 3 liter biedt deze crossbodytas voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, deze tas is de perfecte metgezel.

Met de Sidekick Met RFID Vak 3L van CabinZero ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze trendy crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies