Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Ted Baker

Niasa Bow Detail Clutch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 268779
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Kliksluiting

De Niasa Bow Detail Clutch van Ted Baker is een stijlvolle toevoeging aan je accessoirecollectie. Deze clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 14 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt deze clutch luxe en elegantie uit. De zwarte kleur geeft het een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de afneembare schouderband kun je de clutch op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en gelegenheid.

De Niasa Bow Detail Clutch heeft een handige kliksluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Het interieur is voorzien van één open binnenvak, waardoor je gemakkelijk bij je belangrijkste items kunt. Of je nu naar een feestje gaat of een avondje uit, deze clutch is de perfecte metgezel die je look compleet maakt.

Met de productcode 268779 is deze Ted Baker clutch een must-have voor fashion-forward dames. Voeg een vleugje luxe toe aan je outfit met deze prachtige Niasa Bow Detail Clutch.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies