Timberland

Classic Boat 2 Eye Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brown
Merk product code TB01001R2141
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Classic Boat 2 Eye is een stijlvolle mocassin voor heren van het merk Timberland. Deze schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal van de zool is rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Met zijn bruine kleur en ronde neus heeft deze mocassin een tijdloze uitstraling.

De Classic Boat 2 Eye is voorzien van veters als sluiting, waardoor je de schoen eenvoudig kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, deze mocassin past bij elke gelegenheid. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in dit product.

Met de productcode TB01001R2141 weet je zeker dat je de originele Classic Boat 2 Eye in handen hebt. Deze schoen is perfect voor mannen die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Voeg deze tijdloze mocassin toe aan je collectie en geniet van het ultieme draagcomfort en de veelzijdigheid die hij biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies