Rehab

Greg Wall Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 1712 205111
Type hak Platte hak
Type sluiting Veters
Vorm neus Puntige neus

De Greg Wall is een paar nette schoenen voor heren die perfect zijn voor elke gelegenheid. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze schoenen geschikt voor dagelijks gebruik.

De Greg Wall is ontworpen door het bekende merk Rehab, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. De kleur van deze schoenen is cognac, wat een klassieke en stijlvolle uitstraling geeft. De productcode van deze schoenen is 1712 205111, waardoor ze gemakkelijk te identificeren zijn.

Deze schoenen hebben een platte hak en worden gesloten met veters, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken en aan te passen zijn aan de gewenste pasvorm. De puntige neus geeft deze schoenen een elegante en moderne uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor zowel formele als informele gelegenheden.

Met de Greg Wall schoenen ben je altijd verzekerd van stijl en comfort. Of je nu naar kantoor gaat, een feestje bijwoont of gewoon een wandeling maakt, deze schoenen zullen je outfit compleet maken en je zelfvertrouwen een boost geven. Bestel vandaag nog je eigen paar Greg Wall schoenen en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies