Rehab

Barry Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2142 300202
Type hak Platte hak
Type sluiting Veters
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar nette schoenen voor heren die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Dan is de Barry Croco van Rehab de perfecte keuze voor jou. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en luxueus aanvoelen.

De Barry Croco heeft een platte hak en een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De puntige neus geeft deze schoenen een eigentijdse uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor zowel formele als informele gelegenheden.

Met de zwarte kleur en het subtiele krokodillenpatroon op het leer, straalt de Barry Croco elegantie en klasse uit. Het merk Rehab staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De productcode van deze schoenen is 2142 300202.

Naast stijlvol zijn deze schoenen ook praktisch. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt comfort tijdens het lopen. Of je nu naar kantoor gaat, een feestje bijwoont of gewoon een avondje uit gaat, de Barry Croco zal je outfit compleet maken en je zelfvertrouwen een boost geven.

Kies voor de Barry Croco van Rehab en geniet van comfort, stijl en kwaliteit in één paar schoenen. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies