Timberland

TBL Originals Ultra WP Boot Saddle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Saddle
Merk product code TB0A285AF131
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De TBL Originals Ultra WP Boot is een stijlvolle veterboot voor heren. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze boot duurzaamheid en comfort. De binnenkant is gemaakt van gerecycled PET, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen elke stap kunt zetten. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze boot is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Saddle" en de productcode TB0A285AF131, is deze boot een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie.

Met een vetersluiting kun je de pasvorm naar wens aanpassen, zodat de boot perfect om je voeten past. De ronde neus geeft de boot een klassieke uitstraling die bij elke outfit past. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele stijl wilt uitstralen, de TBL Originals Ultra WP Boot is de ideale keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies