Timberland

Lucia Way 6 Inch Boot Waterproof Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuckleer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Merk product code TB0A1SC40011
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Lucia Way 6 Inch Boot Waterproof is een stijlvolle veterboot voor dames. Deze boot is gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de boot is gevoerd met ReBOTL-materiaal, wat niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook bijdraagt aan een duurzame productie. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je met vertrouwen elke stap kunt zetten.

Deze boot is van het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze boot is zwart, wat tijdloos en veelzijdig is. De productcode van deze boot is TB0A1SC40011, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

De Lucia Way 6 Inch Boot Waterproof heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft deze boot een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Met de Lucia Way 6 Inch Boot Waterproof ben je klaar voor alle weersomstandigheden. Deze waterdichte boot combineert stijl en functionaliteit op een perfecte manier. Of je nu een dagje gaat shoppen in de stad of een wandeling maakt in de natuur, met deze boot loop je er altijd modieus bij.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies