So Jamie

Veterboot Kids White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk So Jamie
Merk kleurnaam White
Merk product code CH11138
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Veterboot Kids van So Jamie is de perfecte keuze voor stoere kinderen die er trendy uit willen zien. Deze veterboots zijn gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen alle avonturen die kinderen kunnen beleven. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat kinderen veilig kunnen rennen en spelen. Met de vetersluiting kunnen de schoenen gemakkelijk worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Veterboot Kids is ontworpen door het bekende merk So Jamie, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De kleur van deze schoenen is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze veterboots is CH11138, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze online winkel. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor ze perfect passen bij hun actieve levensstijl en speelse persoonlijkheid.

Met de Veterboot Kids van So Jamie kunnen kinderen stijlvol en comfortabel de wereld verkennen. Bestel vandaag nog een paar en geef je kinderen de beste schoenen die er zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies