Palladium

Palla Louvel Chili Pepper

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Chili Pepper
Merk product code 77461
Serie Palla
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle veterboot? Dan is de Palla Louvel van Palladium de perfecte keuze voor jou. Deze veterboot is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een tijdloos design dat nooit uit de mode raakt.

De Palla Louvel is gemaakt van hoogwaardig katoen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en een ademend effect, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen elke stap kunt zetten.

Palladium is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Palla Louvel is geen uitzondering. Met zijn opvallende kleur genaamd "Chili Pepper" en de unieke productcode "77461" is deze veterboot een echte eyecatcher. De ronde neus en vetersluiting geven de schoen een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit.

Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur of gewoon een dagje uit gaat, de Palla Louvel biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van Palladium!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies