Crocs

Crocband Winter Boot Navy red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Navy red
Merk product code 206550
Serie Crocband
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus
Waterdichtheid Ja

De Crocband Winter Boot is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens de koude wintermaanden. Deze snowboots zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, waardoor ze duurzaam en lichtgewicht zijn. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht wol, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De binnenzool is gemaakt van textiel, waardoor deze boots heerlijk zacht aanvoelen. De Croslite zool biedt uitstekende grip en is waterdicht, waardoor kinderen zonder zorgen in de sneeuw kunnen spelen.

De Crocband Winter Boot is ontworpen door het bekende merk Crocs en heeft een stoere navy red kleur. Met de productcode 206550 is deze boot onderdeel van de populaire Crocband serie. De boots hebben geen sluiting en hebben een ronde neusvorm, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Dankzij de waterdichtheid kunnen kinderen genieten van sneeuwpret zonder natte voeten te krijgen.

Met de Crocband Winter Boot kunnen kinderen vol vertrouwen de winter trotseren. Deze snowboots combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze een must-have zijn voor elke jonge fashionista. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen genieten van warme en comfortabele voeten tijdens de koude winterdagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies