Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
WODEN

Maggie Oat Meal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Oat Meal
Merk product code WL570
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ontmoet Maggie, de perfecte lage sneakers voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt voor een ademend gevoel en een zachte pasvorm, waardoor je de hele dag door kunt blijven bewegen zonder enig ongemak.

De zool van deze sneakers is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje gaat shoppen, met Maggie aan je voeten ben je verzekerd van comfort en ondersteuning.

Deze lage sneakers zijn van het gerenommeerde merk Woden, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is Oat Meal, een subtiele en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de productcode WL570 weet je zeker dat je de authentieke Maggie-sneakers van Woden in handen hebt. Deze sneakers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus geeft een speelse en moderne uitstraling aan deze tijdloze sneakers.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, Maggie is de ideale keuze. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar het comfort en de stijl van deze geweldige lage sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies