Vans

IN SK8-Hi Crib Unicorn Sleigh Timber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Timber
Merk product code VN0A346P7TB1
Serie SK8-Hi
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De IN SK8-Hi Crib Unicorn Sleigh is een schattige toevoeging aan de collectie hoge sneakers voor baby's. Deze sneakers zijn gemaakt van textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze comfortabel en zacht aanvoelen voor de kleintjes. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het leren lopen.

Deze sneakers zijn van het bekende merk Vans, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze sneakers is Timber, een trendy kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is VN0A346P7TB1.

De SK8-Hi serie van Vans is geliefd bij zowel volwassenen als kinderen, en nu kunnen ook baby's genieten van het iconische ontwerp. De klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk om de sneakers aan en uit te trekken, terwijl de ronde neus zorgt voor een speelse uitstraling.

Met de IN SK8-Hi Crib Unicorn Sleigh sneakers kunnen baby's in stijl de wereld ontdekken. Deze schattige sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik en voegen een vleugje magie toe aan elke outfit. Laat je kleintje stralen met deze trendy en comfortabele hoge sneakers van Vans.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies