Tommy Hilfiger

Court Sneaker Leather Cup Rwb

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Rwb
Merk product code FM0FM04483
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Court Sneaker Leather Cup is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele lage sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de sneakers is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jouw stijl, maar ook voor het milieu.

De rubberen zool van de Court Sneaker Leather Cup biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden. Het merk achter deze sneakers is Tommy Hilfiger, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is Rwb, wat staat voor rood, wit en blauw, de iconische kleuren van Tommy Hilfiger.

Met de vetersluiting kun je de sneakers naar wens strakker of losser maken, zodat ze perfect passen bij jouw voeten. De Court Sneaker Leather Cup heeft een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer formeels, deze sneakers voegen altijd een vleugje stijl toe aan jouw look.

De Court Sneaker Leather Cup is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit. Met het merk Tommy Hilfiger weet je dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt. Voeg deze sneakers toe aan jouw collectie en maak een statement met jouw stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies