Timberland

Seneca Bay Hiker Wheat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brown
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Seneca Bay Hiker is een stoere toevoeging aan de Hoge Sneakers collectie van Timberland. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. De binnenkant van de schoenen is voorzien van ReBOTL-materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat kinderen vol vertrouwen kunnen spelen en rennen.

Met het merk Timberland weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Seneca Bay Hiker is uitgevoerd in een mooie bruine kleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De schoenen hebben zowel een ritssluiting als veters, waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de sneakers een trendy uitstraling.

Of het nu gaat om een dagje naar school, een avontuur in het park of een weekendje weg, de Seneca Bay Hiker is de perfecte keuze voor actieve kinderen. Met deze sneakers kunnen ze comfortabel en in stijl de wereld verkennen. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies