Superga

2708 Hi Top Pink Skin F Avorio

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Superga
Merk kleurnaam Pink Skin F Avorio
Merk product code SUPS41273WAFB
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De 2708 Hi Top is een trendy paar hoge sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van canvas, wat zorgt voor een comfortabele en ademende pasvorm. De binnenkant van de schoenen is bekleed met textiel, waardoor ze zacht aanvoelen aan je voeten. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De 2708 Hi Top is van het bekende merk Superga, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze specifieke kleur van de sneakers is Pink Skin F Avorio, wat een unieke en trendy uitstraling geeft. De productcode van deze schoenen is SUPS41273WAFB, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Deze sneakers hebben een plateauhak, wat zorgt voor een extra beetje lengte en een trendy uitstraling. Ze worden gesloten met veters, zodat je ze kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. De neus van de schoenen is rond van vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met de 2708 Hi Top hoge sneakers van Superga ben je klaar om stijlvol en comfortabel de dag door te komen. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een trendy look wilt creëren, deze sneakers zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies