Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Skechers

Uno-Metallic Remix Light Blue Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Light Blue Multi
Merk product code 310513L
Serie Uno
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar coole en comfortabele sneakers voor kinderen? Dan is de Uno-Metallic Remix van Skechers echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn gemaakt van synthetisch materiaal en hebben een trendy metallic afwerking. De binnenkant is gevoerd met zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan de voeten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid.

De Uno-Metallic Remix is onderdeel van de populaire Uno serie van Skechers. Met zijn ronde neus en vetersluiting heeft deze sneaker een klassieke uitstraling. Het merk Skechers staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en met de lichtblauwe multi kleur is deze schoen ook nog eens een echte eyecatcher.

Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor school, sport of vrije tijd is. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de ondersteuning en flexibiliteit die kinderen nodig hebben. Met de Uno-Metallic Remix van Skechers kunnen kinderen vol vertrouwen en in stijl de wereld verkennen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies