Shoesme

Baby Proof Rosa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Rosa
Merk product code BP9W027
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Baby Proof Hoge Sneakers zijn perfect voor kinderen die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor de voeten van je kind lekker warm blijven, zelfs op koude dagen. De binnenzool is gemaakt van leer, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je kind veilig kan rennen en spelen.

De Baby Proof Hoge Sneakers zijn van het merk Shoesme, een bekend en betrouwbaar merk in de schoenenindustrie. De kleur van deze sneakers is Rosa, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. De product code van deze sneakers is BP9W027, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Met de Baby Proof Hoge Sneakers kan je kind vol vertrouwen de wereld verkennen, terwijl ze er ook nog eens geweldig uitzien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies