Saucony

Shadow Original Tan Turquoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool Rubber
Merk Saucony
Merk kleurnaam Tan Turquoise
Merk product code S1108-839
Patroon Effen
Serie Shadow
Stijl Casual
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Shadow Original Lage Sneakers voor dames van Saucony zijn een must-have voor elke fashionista. Met een bovenwerk van suède en een voering van textiel bieden deze sneakers een perfecte combinatie van stijl en comfort. De binnenzool van EVA zorgt voor een zachte en ondersteunende pasvorm, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en duurzaamheid.

Deze Shadow Original sneakers zijn onderdeel van de populaire Shadow-serie van Saucony en hebben een casual stijl die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, terwijl de ronde neus een klassieke uitstraling geeft.

Met het effen patroon en de opvallende kleurcombinatie van tan turquoise, zijn deze sneakers een echte eyecatcher. De merknaam Saucony staat garant voor kwaliteit en stijl, en de productcode S1108-839 maakt deze sneakers gemakkelijk te identificeren.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Shadow Original Lage Sneakers van Saucony zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geef je outfit een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies