Saucony

Jazz Triple Tan Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Saucony
Merk kleurnaam Tan Pink
Merk product code S60530-22
Patroon Effen
Serie Jazz
Stijl Casual
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Jazz Triple Lage Sneakers van Saucony zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De zool van de Jazz Triple Lage Sneakers is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning. De ronde neus geeft de schoenen een casual uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

De Jazz Triple Lage Sneakers maken deel uit van de Jazz serie van Saucony. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs. De kleur van deze sneakers is Tan Pink, wat zorgt voor een speelse en vrouwelijke uitstraling. De productcode van deze schoenen is S60530-22.

Met de vetersluiting kun je de sneakers gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, met de Jazz Triple Lage Sneakers kun je jouw eigen stijl creëren. Deze sneakers zijn geschikt voor dagelijks gebruik en passen perfect bij een casual outfit.

De Jazz Triple Lage Sneakers zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw. Met hun comfortabele pasvorm, trendy design en hoogwaardige materialen zijn ze de perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en ervaar het comfort en de stijl van de Jazz Triple Lage Sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies