Pantofola d Oro

Termi Uomo Low Bright White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Pantofola D Oro
Merk kleurnaam Bright White
Merk product code 10231010
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers voor heren? Dan is de Termi Uomo Low van Pantofola D Oro de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en ondersteuning, zodat je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeid te raken.

De Termi Uomo Low in de kleur Bright White is een echte eyecatcher. Het merk Pantofola D Oro staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze sneakers. Met de ronde neus en vetersluiting hebben ze een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu een casual outfit wilt completeren of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers zijn de perfecte aanvulling op je schoenencollectie.

Met de productcode 10231010 weet je zeker dat je de originele Termi Uomo Low van Pantofola D Oro in handen hebt. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een perfecte pasvorm. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uitgaat of gewoon lekker wilt ontspannen, met deze sneakers ben je altijd verzekerd van comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies