NIKKIE

High Base Sneaker Star White Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk NIKKIE
Merk kleurnaam Star White Gold
Merk product code N 9-617
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de High Base Sneakers van NIKKIE echt iets voor jou! Deze hoge sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

De binnenkant van deze sneakers is gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen. Met de vetersluiting kun je de sneakers eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

De High Base Sneakers hebben een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Het merk NIKKIE staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De Star White Gold kleurnaam geeft een vleugje glamour aan je outfit en maakt deze sneakers echt uniek.

Met de productcode N 9-617 kun je deze sneakers gemakkelijk vinden en bestellen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze trendy High Base Sneakers toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies