New Balance

WS327 Moonbeam

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk New Balance
Merk kleurnaam Moonbeam
Merk product code WS327VH
Serie 327
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De WS327 Lage Sneakers voor dames van New Balance zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het lopen.

De WS327 Lage Sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, met deze sneakers loop je altijd comfortabel en stabiel. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De WS327 Lage Sneakers maken deel uit van de populaire 327 serie van New Balance. Met hun trendy Moonbeam kleurnaam zijn ze een echte eyecatcher. Of je ze nu combineert met een jeans, rok of jurk, deze sneakers geven elke outfit een fashionable touch. Met de WS327 Lage Sneakers ben je altijd on-trend en klaar voor elke gelegenheid.

Ontdek nu de perfecte combinatie van stijl en comfort met de WS327 Lage Sneakers van New Balance. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies