Michael Kors Kids

Izetta Regent Vanilla Mocha

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla Mocha
Merk product code MK100431
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor kinderen? Dan is de Izetta Regent Lage Sneaker van Michael Kors Kids precies wat je nodig hebt. Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sneaker een absolute must-have voor jonge fashionista's.

De Izetta Regent is gemaakt van duurzaam polyurethaan, wat zorgt voor een lange levensduur en een trendy uitstraling. De binnenkant van de sneaker is gevoerd met zacht polyester, waardoor je kind de hele dag comfortabel kan rondlopen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je kind veilig kan spelen en rennen.

Deze sneaker is ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids, dat bekend staat om zijn stijlvolle en kwalitatieve producten. De Izetta Regent is verkrijgbaar in de kleur Vanilla Mocha, een trendy en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneaker is MK100431, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

De Izetta Regent heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen aan de voeten van je kind. De ronde neus zorgt voor extra comfort en geeft de sneaker een speelse uitstraling. Met deze sneakers kan je kind vol vertrouwen de wereld verkennen en er tegelijkertijd fashionable uitzien.

Wacht niet langer en geef de schoenencollectie van je kind een upgrade met de Izetta Regent Lage Sneaker van Michael Kors Kids. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen in deze trendy en comfortabele sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies