HEYDUDE

Duke Eco Shield Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool EVA
Merk HEYDUDE
Merk kleurnaam Black
Merk product code 11266
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers? Dan is de Duke Eco Shield van HEYDUDE de perfecte keuze voor jou. Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een geweldige mix van duurzaamheid en trendy design.

De Duke Eco Shield is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de sneakers is bekleed met textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel tijdens het dragen.

Met een EVA-zool bieden deze sneakers een uitstekende demping en ondersteuning bij elke stap die je zet. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avondje uit gaat, de Duke Eco Shield zorgt ervoor dat je voeten zich de hele dag comfortabel voelen.

Deze sneakers zijn voorzien van een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Met de kleur Black en de productcode 11266 is de Duke Eco Shield een tijdloze keuze die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit. Of je nu casual gekleed gaat of een meer formele look wilt creëren, deze sneakers passen perfect bij elke stijl.

Wacht niet langer en voeg de Duke Eco Shield toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de trendy uitstraling die deze sneakers te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies