GANT

Bevinda Sneaker White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Gerecycled textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Gant
Merk kleurnaam White
Merk product code GAN26538870G29
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Bevinda Sneaker is een trendy paar lage sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De binnenkant van de schoen is gemaakt van gerecycled textiel, waardoor deze sneakers ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

De zool van de Bevinda Sneaker is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk achter deze sneakers is Gant, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

De Bevinda Sneaker heeft een ronde neus en sluit met veters. Deze klassieke sluiting zorgt ervoor dat de sneakers goed aan te passen zijn aan jouw voeten. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer gekleed gaat, deze sneakers passen perfect bij elke stijl.

Met de Bevinda Sneaker van Gant haal je een trendy en comfortabel paar sneakers in huis. De combinatie van hoogwaardig textiel, gerecycled materiaal en een rubberen zool maken deze sneakers niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Bestel vandaag nog jouw paar en loop er modieus bij!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies