G-Star

Track II Sneakers Men Off White Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk G-Star
Merk kleurnaam Off White Orange
Merk product code 2312 047504
Serie Track
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Track II Sneakers voor heren zijn de perfecte keuze voor een casual en trendy look. Deze lage sneakers van G-Star zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door fris en comfortabel blijven.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De Track II Sneakers zijn onderdeel van de Track serie van G-Star en hebben een uniek kleurenschema. De off white en oranje kleuren van het merk geven deze sneakers een opvallende en stijlvolle uitstraling. De productcode van deze sneakers is 2312 047504.

Met de Track II Sneakers van G-Star ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, deze sneakers zijn de ideale keuze. Bestel ze nu en geef je schoenencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies