Flamingos Life

Old 80S All White Monocolor

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Bamboe viscose
Materiaal zool Synthetisch rubber
Merk Flamingos life
Merk kleurnaam All White Monocolor
Merk product code O8ALL
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar coole sneakers die je outfit een retro touch geven? Dan is de Old 80S van Flamingos life echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn perfect voor volwassenen die houden van een stijlvolle en duurzame keuze.

De Old 80S is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen trendy loopt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal aan de binnenkant van de sneaker is gemaakt van bamboe viscose, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een ademend gevoel.

De synthetisch rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je deze sneakers met vertrouwen kunt dragen, waar je ook naartoe gaat. Met de vetersluiting kun je de pasvorm aanpassen aan jouw voorkeur, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke uitstraling.

De Old 80S in de kleur All White Monocolor is een echte eyecatcher. Het minimalistische ontwerp met het Flamingos life-logo maakt deze sneakers perfect voor elke gelegenheid. Met de productcode O8ALL weet je zeker dat je de juiste sneakers hebt gekozen.

Maak een statement met de Old 80S sneakers van Flamingos life en geniet van comfort, stijl en duurzaamheid in één paar schoenen. Bestel ze vandaag nog en geef je outfit een unieke twist!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies