CYCLEUR de LUXE

Panache Safari White Bistre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Cycleur de Luxe
Merk kleurnaam Safari White Bistre
Merk product code 231293
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Met de Panache Lage Sneakers voor dames van Cycleur de Luxe voeg je een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort.

De Panache Lage Sneakers hebben een rubberen zool, waardoor je de hele dag door kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. De plateauhak geeft je een beetje extra lengte en zorgt voor een trendy look. Met de vetersluiting kun je de sneakers gemakkelijk aanpassen aan jouw perfecte pasvorm.

De ronde neus van de Panache Lage Sneakers zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. De Safari White Bistre kleur van Cycleur de Luxe voegt een vleugje avontuur toe aan je outfit. Met de productcode 231293 weet je zeker dat je een uniek paar sneakers in handen hebt.

Voeg een vleugje panache toe aan je dagelijkse look met de Panache Lage Sneakers voor dames. Deze sneakers zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies