CYCLEUR de LUXE

Campy Bijou Blue White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Cycleur de Luxe
Merk kleurnaam Bijou Blue White
Merk product code 231309
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sneaker? Dan is de Campy Lage Sneaker voor heren precies wat je nodig hebt. Met zijn suède bovenwerk en leren voering biedt deze sneaker een luxe uitstraling en een zacht gevoel aan je voeten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, waardoor je deze sneaker dag in dag uit kunt dragen.

De Campy Lage Sneaker is ontworpen door het bekende merk Cycleur de Luxe, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. Met de kleur Bijou Blue White en de ronde neus heeft deze sneaker een moderne en veelzijdige uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer formeels, deze sneaker past perfect bij elke stijl.

Met de vetersluiting kun je de Campy Lage Sneaker eenvoudig aanpassen aan je eigen pasvorm. Of je nu een strakke of losse pasvorm verkiest, deze sneaker biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met zijn comfortabele pasvorm en trendy design is deze sneaker een must-have voor elke modebewuste man.

De Campy Lage Sneaker van Cycleur de Luxe is niet alleen een fashion statement, maar ook een duurzame keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze sneaker gemaakt om lang mee te gaan. Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met deze prachtige sneaker.

Bestel vandaag nog de Campy Lage Sneaker en ervaar het comfort en de stijl die deze schoen te bieden heeft. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen zal deze sneaker zeker een favoriet worden in je garderobe. Waar wacht je nog op? Ga voor de Campy Lage Sneaker en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies