Calvin Klein

Low Top Lace Up Mix Grey Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Grey Mix
Merk product code HM0HM00497
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Low Top Lace Up Mix is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Lage Sneakers voor heren. Met zijn grijze mix kleurnaam en ronde neus heeft deze sneaker een moderne uitstraling die perfect past bij elke casual outfit. Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze schoen niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

Het materiaal aan de binnenkant van de schoen is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend gevoel en extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden.

De Low Top Lace Up Mix is ontworpen door het bekende merk Calvin Klein, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de vetersluiting kun je de schoen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Low Top Lace Up Mix is de perfecte keuze om je outfit compleet te maken. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van deze trendy sneaker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies