Steve Madden

Zarnia Sandal Bone Leather

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant PU
Materiaal binnenzool Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Bone Leather
Merk product code SM11001541
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Zarnia Sandal is een trendy en comfortabele slipper voor dames. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor de zomerse dagen.

De Zarnia Sandal is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de slipper is gevoerd met PU-materiaal, waardoor het zacht aanvoelt en extra comfort biedt. De binnenzool is gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor een goede demping en ondersteuning van de voet.

De slipper heeft een rubberen zool, die zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Hierdoor kun je de Zarnia Sandal dragen op verschillende ondergronden, zonder zorgen te maken over uitglijden.

De Zarnia Sandal is ontworpen door het bekende merk Steve Madden. Het merk kleurnaam van deze slipper is Bone Leather, wat een neutrale en stijlvolle uitstraling geeft. De merk product code van de Zarnia Sandal is SM11001541, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Deze slipper heeft een platte hak, wat zorgt voor een comfortabele en natuurlijke houding van de voet. Daarnaast heeft de Zarnia Sandal geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De slipper heeft een open neus, wat zorgt voor een luchtige en trendy uitstraling.

Met de Zarnia Sandal ben je klaar voor de zomer! Deze slipper combineert stijl, comfort en kwaliteit op een perfecte manier. Bestel nu en geniet van de ultieme zomerse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies