Reef

Ortho Spring black glitter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam black glitter
Merk product code RF0A3VDXB
Patroon Effen
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Ortho Spring teenslippers voor dames zijn de perfecte keuze voor comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig rubber, bieden deze slippers een duurzame en flexibele zool die zorgt voor een comfortabele pasvorm. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden.

Met het merk Reef weet je dat je kiest voor kwaliteit en trendy design. Deze teenslippers in de kleur black glitter zijn een echte eyecatcher. De merkproductcode RF0A3VDXB zorgt ervoor dat je altijd de juiste slippers kunt vinden.

De Ortho Spring teenslippers hebben een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit. Dankzij het ontbreken van een sluiting zijn ze eenvoudig aan en uit te trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en zomerse uitstraling.

Met de Ortho Spring teenslippers van Reef ben je klaar voor elke zomerse dag. Comfortabel, trendy en van hoge kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies