Havaianas

Flipflops Slim white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam white
Merk product code 4000030
Patroon Effen
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor dames? Dan zijn de Flipflops Slim van Havaianas perfect voor jou! Deze teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je zelfverzekerd kunt rondlopen.

De Flipflops Slim in de kleur white zijn een echte eyecatcher. Het effen patroon geeft deze slippers een minimalistische en stijlvolle uitstraling. Met de open neus en het ontbreken van een sluiting, zijn deze slippers gemakkelijk aan en uit te trekken. Ideaal voor een dagje naar het strand of een ontspannen wandeling langs de boulevard.

Het merk Havaianas staat bekend om zijn kwaliteit en comfort. Met de productcode 4000030 weet je zeker dat je een authentiek paar Flipflops Slim in handen hebt. Deze slippers maken deel uit van de Slim serie, die bekend staat om zijn slanke en elegante ontwerp.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Flipflops Slim van Havaianas. Geniet van het comfort, de stijl en de kwaliteit die deze teenslippers te bieden hebben. Maak je zomeroutfit compleet met deze trendy en praktische slippers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies