Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Calvin Klein

Slipper Sandal Fur Pink Bloom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Pink Bloom
Merk product code HW0HW01226
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je zomergarderobe? Dan zijn deze Slipper Sandalen met bont de perfecte keuze voor jou! Deze trendy slippers behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Slipper Sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, waardoor je de hele dag kunt genieten van ultiem draagcomfort.

Deze slippers zijn voorzien van een duurzame rubberen zool, die zorgt voor goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt langs het strand of een dagje gaat shoppen, deze slippers bieden de juiste ondersteuning voor je voeten.

De Slipper Sandalen zijn van het gerenommeerde merk Calvin Klein, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze slippers is Pink Bloom, een prachtige tint die perfect past bij de zomerse sfeer.

Met de productcode HW0HW01226 ben je verzekerd van een authentiek paar Slipper Sandalen van Calvin Klein. Deze slippers hebben geen sluiting en hebben een open neus, waardoor je voeten lekker kunnen ademen tijdens warme dagen.

Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je zomerse outfits met deze Slipper Sandalen met bont. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies