Toni Pons

Terra-Ge Negre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Negre
Type hak Sleehak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Terra-Ge Espadrilles van Toni Pons zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze espadrilles zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel aan de voeten. De binnenkant is bekleed met textiel, waardoor de schoenen extra comfortabel zijn om te dragen. De rubberen zool biedt een goede grip en zorgt voor een stabiele en veilige stap.

De Terra-Ge Espadrilles hebben een trendy sleehak, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan elke outfit. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en de ronde neus geeft een klassieke uitstraling.

Deze espadrilles zijn van het merk Toni Pons, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze schoenen is Negre, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon een casual look wilt creëren, de Terra-Ge Espadrilles zijn de perfecte keuze. Ze bieden comfort, stijl en kwaliteit, alles wat je zoekt in een paar schoenen. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies