Timberland

Perkins Row 2 Strap Sandal Black Iris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool EVA
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black Iris
Merk product code TB0A1QXU019
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Perkins Row 2 Strap Sandal van Timberland is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van ReBOTL-materiaal, wat niet alleen zacht aanvoelt, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke productie.

De binnenzool van de Perkins Row 2 Strap Sandal is gemaakt van textiel, waardoor deze sandalen de hele dag door comfortabel blijven. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en biedt tegelijkertijd voldoende grip en stabiliteit. Of het nu gaat om een dagje op het strand of een avontuurlijke wandeling, deze sandalen zijn klaar voor alles.

Timberland, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap, heeft deze sandalen ontworpen met een klittenbandsluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De open neus geeft de voeten voldoende ademruimte, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat de sandalen lang meegaan.

Met de Perkins Row 2 Strap Sandal in de kleur Black Iris voegt uw kind een vleugje stijl toe aan elke outfit. Of het nu gaat om een zomerse jurk of een casual jeans, deze sandalen passen perfect bij elke look. De productcode TB0A1QXU019 garandeert dat u een authentiek Timberland-product ontvangt.

Laat uw kind genieten van comfort en stijl met de Perkins Row 2 Strap Sandal van Timberland. Bestel vandaag nog en geef hun zomerse avonturen een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies