Teva

W Original Universal Bandana White Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Bandana White Black
Merk product code 1003987
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De W Original Universal sandalen van Teva zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame schoenen. Deze sandalen zijn gemaakt van gerecycled polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een duurzamere wereld. De zool van de sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik.

Met de klittenbandsluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw voeten, voor een perfecte pasvorm. De open neus zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen en biedt extra comfort tijdens warme dagen. De sandalen hebben een trendy uitstraling dankzij het merk Teva en de kleurnaam Bandana White Black.

De W Original Universal sandalen zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en milieuvriendelijk. Met deze sandalen loop je er niet alleen goed bij, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van het comfort en de stijl die deze sandalen bieden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies