Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Red-Rag

Clog Heel Black Nappa

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Red-Rag
Merk kleurnaam Black Nappa
Merk product code 79568
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sandaal? Dan is de Clog Heel van Red-Rag perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy en tijdloze schoen. Met een blokhak en een open neus, geven deze sandalen je een elegante uitstraling.

De Clog Heel is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

Met de gespsluiting kun je de sandalen gemakkelijk aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. Of je nu een smalle of brede voet hebt, de Clog Heel zorgt altijd voor een comfortabele en stevige pasvorm. Daarnaast is de kleur van deze sandalen Black Nappa, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

De Clog Heel heeft een productcode van 79568, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en de juiste maat kunt kiezen. Met Red-Rag als merk ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Deze sandalen zijn een must-have voor elke fashion-forward dame die op zoek is naar een combinatie van comfort en trendy design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies