Lazamani

Sandals Sea Flower Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Lazamani
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 75298
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Sandals Sea Flower zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle sandalen. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Het materiaal aan de binnenkant is ook leer, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel tijdens het dragen.

De zool van deze sandalen is gemaakt van rubber, waardoor ze een goede grip bieden op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat winkelen, deze sandalen zorgen voor stabiliteit en comfort.

De Sandals Sea Flower zijn ontworpen door het bekende merk Lazamani. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze comfort en stijl kunnen combineren. De kleur van deze sandalen is taupe, een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Deze sandalen hebben een handige gespsluiting, waarmee je de pasvorm kunt aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een smalle of brede voet hebt, met de gesp kun je de sandalen perfect laten aansluiten. Daarnaast hebben de Sandals Sea Flower een open neus, waardoor je voeten lekker koel blijven tijdens warme zomerdagen.

Met de Sandals Sea Flower van Lazamani ben je klaar voor de zomer. Deze comfortabele en stijlvolle sandalen zijn gemaakt van leer, hebben een rubberen zool en zijn voorzien van een handige gespsluiting. De taupe kleur en de open neus maken deze sandalen helemaal af. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies