Fabienne Chapot

Braidy Sandal Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Navy
Merk product code SHS-426-SAN
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Braidy Sandal van Fabienne Chapot is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele sandalen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van leer, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen aan je voeten.

De rubberen zool van de Braidy Sandal biedt optimale grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en genieten van elke stap. De blokhak geeft de sandalen een trendy en vrouwelijke uitstraling, terwijl de gespsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Met een open neus en de prachtige navy kleur, is de Braidy Sandal een echte eyecatcher. Of je nu een zomerse outfit wilt completeren of een elegante touch aan je look wilt geven, deze sandalen zijn de perfecte keuze. De Fabienne Chapot SHS-426-SAN is de ideale sandaal voor dames die comfort en stijl willen combineren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies