Crocs

Swiftwater Expedition Sandal K Pink Lemonade

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Pink Lemonade
Merk product code 206267
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Swiftwater Expedition Sandal K is de perfecte keuze voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid, zelfs tijdens intensief gebruik.

Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen gemakkelijk hun sandalen aan- en uittrekken, waardoor ze snel klaar zijn om op ontdekkingstocht te gaan. De open neus van de sandalen zorgt voor een goede ventilatie en houdt de voeten koel, zelfs op warme zomerdagen.

De Swiftwater Expedition Sandal K is ontworpen door het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze sandalen hebben een opvallende roze limonade kleur, waardoor ze er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens gemakkelijk te herkennen zijn.

Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling in het park of een avontuurlijke vakantie, de Swiftwater Expedition Sandal K is de ideale keuze voor actieve kinderen. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van comfort en stijl tijdens al hun buitenavonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies