Crocs

Crocband Sandal Kids Ballerina Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal binnenzool Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Ballerina Pink
Merk product code 12856
Serie Crocband
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus
Waterdichtheid Waterdicht

De Crocband Sandal Kids is de perfecte sandaal voor kinderen die comfort en stijl willen combineren. Gemaakt van hoogwaardig Croslite-materiaal, biedt deze sandaal een lichtgewicht en duurzame constructie die de hele dag comfortabel blijft.

Met een open neus en klittenbandsluiting is deze sandaal gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor kinderen zelfstandig kunnen spelen en avonturen kunnen beleven. Het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat deze sandalen geschikt zijn voor alle weersomstandigheden, zodat kinderen zich geen zorgen hoeven te maken over natte voeten.

De Crocband Sandal Kids is onderdeel van de populaire Crocband-serie van het merk Crocs. Met de merknaam "Ballerina Pink" en productcode "12856" straalt deze sandaal een speelse en levendige uitstraling uit die perfect past bij de energieke persoonlijkheid van kinderen.

Of het nu gaat om een dagje op het strand, een wandeling in het park of gewoon lekker spelen in de achtertuin, de Crocband Sandal Kids is de ideale keuze voor jonge avonturiers. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de comfortabele en trendy sandalen die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies