Warmbat

Clair Women Fur Dark navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Merinowol
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Dark navy
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Clair Women Fur pantoffels zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig merinowol, bieden deze pantoffels een ongeëvenaarde warmte en zachtheid. De binnenkant is ook volledig gevoerd met merinowol, waardoor je voeten de hele dag door knus en behaaglijk blijven.

De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je zorgeloos kunt rondlopen in huis. Het merk Warmbat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pantoffels zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Dark navy" voegen deze pantoffels een vleugje elegantie toe aan je loungewear.

Met geen sluiting en een open neus zijn deze pantoffels gemakkelijk aan te trekken en bieden ze voldoende ruimte voor je tenen om te ademen. Of je nu 's ochtends opstaat of 's avonds ontspant, de Clair Women Fur pantoffels zijn de perfecte metgezel voor ultiem comfort en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies