UGG

W Fluff Yeah Fuzz Sugar Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1130835
Type hak Plateau
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Open neus

De W Fluff Yeah Fuzz Sugar is een trendy paar pantoffels voor dames. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De zool is gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een goede grip en langdurig comfort. Het merk achter deze stijlvolle pantoffels is UGG, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van deze pantoffels is zwart, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Met de productcode 1130835 weet je zeker dat je de juiste pantoffels te pakken hebt.

Wat deze pantoffels echt speciaal maakt, is de plateauhak. Dit geeft de pantoffels een trendy en eigentijdse look. Daarnaast hebben ze een elastische sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor een luchtig gevoel en maakt deze pantoffels perfect voor zowel binnen- als buitenshuis.

Met de W Fluff Yeah Fuzz Sugar pantoffels van UGG ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Of je nu lekker wilt ontspannen in huis of een trendy look wilt creëren voor een avondje uit, deze pantoffels zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de modieuze uitstraling die deze pantoffels te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies