UGG

Cozy Slipper Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Gebreid
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal binnenzool Sheepskin
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1117659
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Cozy Slippers van UGG perfect voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard niveau van comfort.

De Cozy Slipper is gemaakt van hoogwaardig gebreid materiaal, waardoor ze zacht en warm aanvoelen. De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met sheepskin, wat zorgt voor extra comfort en isolatie. De binnenzool is ook gemaakt van sheepskin, waardoor elke stap een genot is.

Met een rubberen zool bieden deze pantoffels uitstekende grip en duurzaamheid. Of je nu rondloopt in huis of even snel naar buiten gaat, je kunt vertrouwen op de kwaliteit van de Cozy Slipper.

Deze pantoffels zijn van het bekende merk UGG en zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De merkproductcode is 1117659, wat aangeeft dat je een authentiek paar pantoffels van UGG krijgt.

De Cozy Slipper heeft geen sluiting en heeft een ronde neus, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Met deze pantoffels ben je altijd klaar om te ontspannen in stijl.

Wacht niet langer en trakteer jezelf op het ultieme comfort met de Cozy Slippers van UGG. Bestel ze vandaag nog en geniet van warme en knusse voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies